Er bestaat geen betere psychiater ter wereld dan een puppy die je gezicht likt.(Woodrow Wilson)

Op dit ogenblik hebben wij geen pups beschikbaar!    

 

Belangrijke informatie.

De ouderdieren van onze pups zijn gecontroleerd op oogafwijkingen en beschikken over een oficieel ECVO- Certificate of Eye Examination), dat zolang je met een ouderdier fokt, elk jaar moet worden herhaald! En uitslagen van Patella luxatie, van beide tonen wij deze certificaten van de ouders, bij de aankoop van een pup. Natuurlijk  krijgen de ouderdieren regelmatig hun inentingen en gezondheidcontroles van de dierenarts.

Ook beschikken onze reuen, teven en pups over een DNA profile (Canine Indentification Certificate). DNA wordt afgenomen door een medewerker van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.  Dit is nu verplicht.

De ouderdieren en hun pups beschikken over een chip, een DNA-certificaat en stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. En worden ze geregistreerd bij de NDG (www.databankhonden.nl).

Dit is wettelijk verplicht sinds april 2013.

 Sinds 1 november 2021 is het verplicht in Nederland dat alle fokkers een UBN nummer hebben, aangevraagd bij het RVO, hierover beschikken wij en zij wij geregistreerd onder Hobbymatige fokker!

Zonder dit nummer mag de dierenarts geen Europees paspoort voor een pup afgeven. Nummer van het Europese Paspoort moet nu namelijk gekoppeld worden aan de gegeven de desbetreffende pup bij de Nederlnadse Databankhonden.

Voordat de pups naar hun nieuwe baasjes gaan, worden ze twee maal gecontroleerd door de dierenarts en krijgen hun vaccinaties. ( met 6- en 9 weken)

Tevens worden de pups 4 x ontwormd en krijgen ze een Europees paspoort mee. Dit paspoortje krijgen ze bij ons al jaren mee, maar vanaf januari 2020 is dit wettelijk verplicht!

Natuurlijk worden de pups in huiselijke kring grootgebracht, met daarbij alle gelegenheid tot goede ontwikkeling van lichaam spieren en geest, binnen- en buitenshuis.

Dan gaan onze pups weg met een koopovereenkomst die wij ruim van tevoren naar de nieuwe pupeigenaren doormailen, zodat u op uw gemak deze koopovereenkomst door kan lezen voordat u de pup komt halen.

En zijn de pups omgang met kinderen gewend.

Natuurlijk zijn wij lid van de Nederlandse rasverenging de EGCN!

Dat staat voor Eerste Gezelschapshondenclub in Nederland!

***

Hieronder volgen enkele foto's van pups uit eerder geboren nestjes

Op deze foto zijn de pups 4 weken en  2 dagen oud

Inmiddels zijn ze de leeftijd van 2 weken gepasseerd

Meerdere foto's van alle ouderdieren kan u ook op de pagina's Tibetanen- teven en reuen bekijken

 

 

bovenstaande afbeelding www.izp-photodesign.nl

 


 

 

Tevens zijn de pups ook kinderen gewend, natuurlijk zijn de pups alleen bij de kinderen onder begeleiding van een volwassene.

Pups zijn geen speelgoed voor kinderen of andersom!

 

Voorbeeld

Verschil van geslacht;  links het teefje en rechts een reutje

 

 


Hij die zegt dat men geluk niet kan kopen, dacht niet aan puppies. (Gene Hill)

 

Kennel het Zwaard - Vanaf 1976. Klein maar select.

Terug naar boven